header banner
Default

Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH) Geleceği: VC Spectra (SPCT) Yüzde 82 Artacak


Güncelleme:

Kripto piyasası 2023’te kötü bir performans sergiledi; en iyi altcoinler Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH) dayanıklılığın simgesi oldu.

Aynı zamanda, LTC önemli balina hareketleriyle karşı karşıya ve BCH benzersiz aktif adreslere doğru ilerliyor. Ancak analistler, VC Spectra’nın (SPCT) izlenecek en iyi altcoinlerden biri olacağını tahmin ediyor.

Tahminlere bakalım – Şu anda satın alınabilecek en iyi kripto para birimi hangisi?

ŞİMDİ SPCT TOKENLARI SATIN ALIN

Özet

VIDEO: Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH) Son Durum
Saybork
  • 50 günlük EMA, Litecoin (LTC) için düşüş eğilimine işaret ediyor.
  • Bitcoin Cash (BCH) 250$’ı kırarsa yakında 300$’ı vurabilir.
  • VC Spectra’nın ön satışın sonuna kadar %82’lik bir artış daha gerçekleştirmesi planlanıyor.

Litecoin’in (LTC) Balinaları Dalga Yaşatıyor: 2023’ün En Düşük Seviyesinden Geri Dönüş

VIDEO: Litecoin (LTC) vs. Bitcoin Cash (BCH): The Altcoin Battle of the Decade 🌐
Crypto Altcoin Fanatic

En iyi altcoinlerden biri olan Litecoin (LTC), önemli ölçüde toparlandı ve 2023’ün en düşük seviyesi olan 58 $’dan toparlanarak 2 Ekim 2023’te 70 $ civarını yeniden test etti. Ana itici güç, ticaret faaliyetlerini artıran Litecoin (LTC) balinalarıdır. 40 günlük 2900 işlem zirvesine ulaştı. Ancak Litecoin (LTC) faaliyetlerinde ani bir düşüşle karşı karşıya kaldığı için bu zirve uzun süremedi.

Ekim ayının başındaki yükseliş eğilimine rağmen Litecoin (LTC), Bitcoin 28.000 doların üzerindeki momentumunu korumakta zorlanırken satış baskısıyla karşı karşıya kaldı. Peki Litecoin iyi bir yatırım mıdır? Litecoin’in (LTC) yükseliş trendi çizgisi zayıflıyor ve bu durum düşüş eğilimini doğruladıktan sonra potansiyel düşüşlere işaret ediyor. Bu nedenle, 50 günlük EMA düşüş eğilimine işaret ettiğinden yatırımcıların Litecoin fiyat tahmini konusunda daha dikkatli olmaları gerekiyor.

Litecoin fiyat tahmini uzmanları, düşüş eğilimi gösteren yatırımcıların Litecoin (LTC) fiyatını 60 doların altına düşürebileceğini ortaya koyuyor. Ancak olumlu bir gelişme olarak Litecoin (LTC) 75 dolarlık direnç seviyesini kırarsa Litecoin fiyat tahmini 114 dolara kadar çıkabilir.

Bitcoin Cash (BCH) Benzersiz Aktif Adres Deneyimi Yükseliyor

VIDEO: Crazy Grayscale Price Predictions! BCHG LTCN GXLM @c-zargetscrypto1677
Ethan Galstad

Bitcoin Cash’in (BCH) benzersiz adres sayısı, 3 Ekim 2023’teki gün içi işlem seansında bir ayın en yüksek seviyesine çıktı. Ayrıca, en iyi altcoinlerden biri olan Bitcoin Cash (BCH), ağ aktivitesinde önemli bir artışa tanık oldu. 2 Ekim 2023’te 28.500 doların üzerinde işlem gören Bitcoin (BTC) ile güçlü istatistiksel korelasyonu.

Bitcoin Cash (BCH) yatay işlem yaparken, Bitcoin Cash fiyatı %2,81 oranında düştü ve Ekim ayının başından bu yana 230 dolar civarında işlem görüyor. CMF gibi teknik göstergeler sıfırın altındaydı, bu da Bitcoin Cash’in (BCH) piyasadaki zayıflığını gösteriyor. Ancak Bitcoin Cash fiyatının Bollinger Bantlarının üst bandının üzerine çıkmasıyla bir geri çekilme yaşanabilir.

Yatırımcılar, boğa balinalarının harekete geçmesi durumunda boğaların düşüş eğilimini boşa çıkarabileceği için Bitcoin Cash fiyat tahminlerini merak ediyor. Analistler, Bitcoin Cash’in (BCH) 250 dolarlık direnç seviyesinin üzerine çıkması durumunda Bitcoin Cash fiyatının 300 dolara ulaşabileceğini öngörüyor.

Uzmanlar VC Spectra’da (SPCT) %82’lik Olağanüstü Artışla Övünüyor

VIDEO: Altcoin İncelemesi: Litecoin (LTC) - Animasyon ile Anlatıyorum
Dersimiz Kripto

VC Spectra (SPCT) ön satış aşamaları parlamaya devam ederken yatırımcılar oldukça iyimser. VC Spectra (SPCT), kayda değer bir kamu ön satışının ardından, yüksek talep nedeniyle 3. Aşamada şimdiden üç kat arttı. Yatırımcılar bu aşamada SPCT tokenlarını 0,044 dolardan satın alabilirler. Yani herhangi biri şimdi VC Spectra (SPCT) tokenleri satın alırsa, ön satışın sonunda token 0,080 dolara ulaştığında %82 oranında bir artış elde edecek.

Diğer geleneksel varlık yönetimi sistemlerinden farklı olarak VC Spectra (SPCT), yatırımcılara varlıkları üzerinde tam kontrol imkanı sunar. Ayrıca VC Spectra (SPCT), blok zincirindeki yatırımları güvence altına almak için akıllı sözleşmelerden ve yapay zekadan yararlanıyor.

VC Spectra’nın (SPCT) ilgi çekici özelliklerinden biri aritmetik ve sistematik ticaret stratejileridir. Yenilikçi merkezi olmayan hedge fonu VC Spectra (SPCT), kullanıcılara üç aylık temettüler ve geri alımlar gibi özel avantajlar da sunuyor.

Ezici yörüngesi göz önüne alındığında, VC Spectra’nın (SPCT) performansı etkileyicidir. Bu nedenle VC Spectra (SPCT), yeni başlayanlar ve deneyimli yatırımcılar için en iyi kriptodur. İtirazlara ek olarak, VC Spectra (SPCT) bu aşamada tüm para yatırma işlemlerine %50 bonus da sunuyor.

VC Spectra ön satışı hakkında daha fazla bilgi edinin:

Ön Satış Satın Alın: https://invest.vcspectra.io/login
Web sitesi: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Yasal Uyarı: Bu içerik sponsorlu bir makaledir. Bitcoinsistemi.com yukarıdaki bilgilerden veya yazıda bahsi geçen herhangi bir ürün veya hizmetten doğabilecek zarar veya olumsuzluklardan sorumlu değildir. Bitcoinsistemi.com okuyuculara yazıda adı geçen firma hakkında bireysel araştırma yapmalarını tavsiye eder ve tüm sorumluluğun kişiye ait olduğunu hatırlatır.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Sources


Article information

Author: Donald Martin

Last Updated: 1704471242

Views: 518

Rating: 3.6 / 5 (72 voted)

Reviews: 96% of readers found this page helpful

Author information

Name: Donald Martin

Birthday: 2008-05-21

Address: 202 James Extension, New Cynthiashire, IA 62210

Phone: +4147821786726720

Job: SpaceX Engineer

Hobby: Beer Brewing, Astronomy, Mountain Climbing, Cooking, Coin Collecting, Photography, Juggling

Introduction: My name is Donald Martin, I am a transparent, priceless, talented, dazzling, Determined, brilliant, accomplished person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.